Polis memuru ve eşi tatil yolunda can verdi

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 29 Ağustos 2007 15:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İsmail AKAR/SANDIKLI (Afyonkarahisar), (DHA)

OTOMOBİLLERİYLE Antalya'ya tatile giden polis memuru 33 yaşındaki Levent Soygeniş ile 29 yaşındaki eşi Kardiye Birgül Soygeniş, Afyonkarahisar'ın'ın Sandıklı İlçesi yakınlarında geçirdikleri trafik kazasında öldü. Çiftin 1 yaşındaki kızları Şuheda ise kazada ağır yaralandı.

Polis memuru Levent Soygeniş'in kullandığı 79 AS 480 plakalı otomobil, Afyonkarahisar- Sandıklı karayolunun 7'nci kilometresinde bu sabaha karşı aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle yoldan çıkıp şarampole yuvarlandı. Taklalar atan otomobil, yol kenarındaki arazide durabildi. Otomobilin hurdaya döndüğü kazada, Levent Soygeniş ve eşi Kadriye Birgül Soygeniş olay yerinde yaşamını yitirdi. Çiftin otomobilde bulunan 1 yaşındaki kızları Şuheda ise ağır yaralandı. Minik kız, çevredeki vatandaşların çağırdığı ambulansla Sandıklı Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Şuheda'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Yolda fren izi bulunmaması nedeniyle şoförün direksiyonda uyumuş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Kilis Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan ve kısa süre önce tayini Ankara'ya çıkan Levent Soygeniş'in ailesiyle birlikte tatil yapmak için Antalya'ya gittiği bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber